Snö- och halkbekämpning

Det har de senaste dagarna inte varit en helt enkel väderlek att bedöma utryckningarna på för entreprenörer som sköter snö- och halkbekämpning. Temperaturen och typen av nederbörd har varierat en hel del.

Sand har dels kunnat sjunka igenom i början på veckan och efter det har det blivit en del isbildningar, varpå det nu kommit snö, som säkert kan komma packas och bilda ny is ovanpå.

Dessutom har det gått åt mycket sand de senaste dagarna, och påfyllningar behöver pareras mellan annat snöarbete. Därtill finns det en del konkurrens om både material och resurser för påfyllning inom Stockholms-området.

Vi vill därför att du ska veta att HSB och entreprenören har full styrka som arbetar utifrån de lokala förutsättningarna och konstant gör avvägningar för fullgod halkbekämpning, och kommer fortsätta med det löpande.

Skulle något akut uppstå, tveka inte att höra av dig till styrelsen.

Publicerad i Nyheter